Перейти до основного вмісту

Запечена картошечка з курочкою та моцарелою

zapechena-kartoshechka-z-kurochkoyu-ta-moczareloyu
45 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

500 гр.

Картопля
Картопля

7 шт.

Часник
Часник

2 зубки

Зелень
Зелень

побільше

Моцарела
Моцарела

2 шт.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Філе Знатної курки та картоплю нарізати шматочками однакового розміру. Подрібніть зелень та часник.
     
  2. Шматочки картоплі змішайте зі спецією Італійські трави, часником, сіллю, перчиком та оливковою олією. Поставте запікатися у розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
     
  3. Куряче філе приправте улюбленими спеціями (ця страва потребує спецій, тому будьте щедрими) та сіллю, додайте трішки оліі та перемішати. Залиште на 15 хвилин промаринуватися. Після чого обсмажте на сковорідці до готовності.
     
  4. Коли картопля і шматочки курячого філе будуть готові, об’єднайте їх, додайте всю зелень і добре перемішайте. Не гаючи часу, розкладіть усе по тарілочках та покладіть зверху, на ще гаряченьку страву, шматочки сиру Моцарела.
     
  5. Чудовим доповненням стане часниковий соус – це буде просто шалено смачно!

Смачного.