Перейти до основного вмісту

Томатний крем-суп з курячим філе Знатної курки

tomatnij-krem-sup-z-kuryachim-file-znatnoyi-kurki
30 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

500 гр.

Помідори
Помідори

700 гр.

Бульйон
Бульйон

Овочевий 250 гр.

Цибуля
Цибуля

1 шт.

Часник
Часник

2 зубки

Томатна паста
Томатна паста

2 ст.л.

Крем-сир
Крем-сир

100 гр.

Бринза
Бринза

100 гр.

Базилік
Базилік

за смаком

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Наріжте цибулю, часник, обсмажте 2-3 хвилини до прозорості на 1 ст.л олії. Наріжте помідори шматочками по 2 см. Додайте томатну пасту до цибулі та перемішайте. Слідом відправте помідори та бульйон. Тушкуйте 15 хвилин.
     
  2. Тим часом наріжте філе Знатної Курки на шматочки, додайте сіль/перець та італійські трави, перемішайте та залиште на 10 хвилин для маринування.
     
  3. Потім по 1-2 хвилини обжарте з кожної сторони та відставте в сторону.
     
  4. На слідуючому етапі за допомогою блендера зробіть овочеве пюре, додайте крем-сир, нарізаний базилік, перемішайте, доведіть до кипіння.
     
  5. Розлийте по тарілкам, зверху викладіть шматочки обсмаженого філе та кубики бринзи.

Смачного.