Перейти до основного вмісту

Шлуночки з кукурудзяною кашею

shlunochky-z-kukurudzyanoyu-kasheyu
60 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Шлунок

300 гр.

Цибуля
Цибуля

1/2 шт.

Бальзамічний оцет
Бальзамічний оцет

2 ст.л.

Кукурудзяна крупа
Кукурудзяна крупа

1 ст.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Шлуночки Знатної курки відваріть 1 годину в підсоленій воді (дайте охолонути, щоб не обпекти пальці).
     
  2. Готові «пупики» та цибулю наріжте соломкою. Обсмажте на сковорідці 2-3 хвилини⏳, додайте бальзамічний оцет та стакан води. Тушкуйте під кришкою 10 хвилин, періодично помішуючи. Наприкінці приготування посоліть і поперчіть за смаком.
     
  3. Подавайте з улюбленим гарніром. Ми полюбляємо з кукурудзяною кашкою.

Смачного.