Перейти до основного вмісту

Салату з крабових паличок і курки «Червоне море»

Салату з крабових паличок і курки «Червоне море»
40 хв.
4 персони

Кожному варто обов’язково скуштувати найсмачніший салат із крабових паличок і курки під назвою «Червоне море», що зумовлено неймовірним зовнішнім виглядом страви. Усі інгредієнти, крім сиру та майонезу, мають яскраво-червоний колір, що визначає оригінальність блюда. Зазначимо, що поєднання смаків саме цих продуктів найбільш вдале. Сам салат з курки і крабових паличок «Червоне море» готується дуже швидко. Процес приготування триває близько 10 хвилин. Це ідеальний варіант страви, коли немає великої кількості часу й сил на готування повноцінного комплексного обіду або якщо до вас несподівано завітали гості.

Необхідні інгредієнти
Філе
Крабові палички
Крабові палички

150 г.

Болгарський перець
Болгарський перець

2 шт.

Помідори
Помідори

1 шт.

Сир
Сир

100 г

Часник
Часник

2 зубчики

Майонез
Майонез

3 ст. л.

Як приготувати салат «Червоне море»

Після того, як ви придбали потрібні продукти, можна почати готувати салат з крабовими паличками та куркою.

  • Підготовка крабів. Спочатку потрібно розморозити упаковку. Після цього зняти спеціальну захисну плівку і кожну паличку нарізати на маленькі скошені скибочки.
  • Нарізка перцю. Цей інгредієнт має бути лише червоного кольору, м’ясистим і досить солодким. Попередньо його треба помити й нарізати невеликими брусочками.
  • Підготовка помідорів. Спочатку видалити внутрішню частину, що містить насіння. У цьому рецепті важливо не допустити зайву рідину. Нарізка виконується так само як і у випадку з перцем.
    Останній етап – це натирання твердого сиру. Робити це бажано на великій тертці.

Збирання салату «Червоне море»

Після того, як ви підготуєте всі складові, можна збирати салат. Беремо велике блюдо та змішуємо в ньому підготовлені інгредієнти – нарізані крабові палички, солодкий перець, скибочки помідорів і натертий сир. Далі туди потрібно додати часник, попередньо пропустивши через прес. Завершальний етап – заправка салату майонезом, після чого його потрібно акуратно перемішати ложкою, щоб не допустити деформацію крихких складників. Варто зазначити, що солити готову страву немає потреби. Це обумовлюється тим, що в паличках та майонезі міститься сіль. Однак якщо вам здається, що смак прісний, то можете трохи підсолити.

Охолоджувати та залишати салат із крабів і курки, щоб настоявся не потрібно. Після приготування ви можете відразу почати дегустацію та частування своїх рідних, друзів.