
30 хв.
2 персони
Приготування
- Змішайте муку, розпушувач, сіль (за смаком) та 3 ст.л йогурту. Додайте ложку соняшникової олії та добре перемішайте. Залиште тісто відпочивати.
- Змішайте томатну пасту, столову ложку йогурту, сіль та спеції.
- На наступному кроці обсмажте по 2 хвилини з кожної сторони філе, з доданням олії.
- Далі розрізняйте тісто по сковорідці, залиште на 3 хвилини під кришкою.
- Переверніть основу для піци. Додайте соус, зверху викладіть м’ясо, помідори, додайте сіль та спеції. Посипте тертим сиром та залиште на 7-10 хвилин під кришкою на маленькому вогні.
- Прикрасьте листям базиліку та подавайте до столу.
Смачного.