Перейти до основного вмісту

Курячі стегна з картопляним пюре

kuryachi-stegna-z-kartoplyanym-pyure
60 хв.
3 персони
Необхідні інгредієнти
Стегно

3 шт.

Бульйон
Бульйон

200 мл.

Картопля
Картопля

750 гр.

Шпинат
Шпинат

150 гр.

Молоко
Молоко

1 ст.

Вершкове масло
Вершкове масло

50 гр

Спеції
Спеції

для курки 3 ст.л.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Стегна Знатної курки натріть спеціями, викладіть у форму для запікання та залийте бульйоном (це допоможе зберегти ніжки соковитими). Відправте у розігріту до 190 градусів духовку на годину.
     
  2. Тим часом відваріть почищену картоплю у підсоленій воді.
     
  3. Трішки підігрійте молоко, додайте наш секретний інгредієнти – шпинат – та змішайте блендером.
     
  4. Коли картопля буде готова, злийте воду, та зробіть пюре. Додайте вершкове масло, молоко з шпинатом та перемішайте .
     
  5. От і все, можна йти дивувати своїх рідних надзвичайною стравою.

Смачного.