Перейти до основного вмісту

Фарширований перчик

farshyrovanyj-perchyk
45 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

400 гр.

Яйця
Яйця

1 шт.

Сир Фета
Сир Фета

150 гр.

Рис
Рис

200 гр.

Олія соняшникова
Олія соняшникова

1 ст.л.

Болгарський перець
Болгарський перець

4 шт.

Помідори
Помідори

250 гр.

Айвар
Айвар

1 ст.л.

Томатне пюре
Томатне пюре

500 мл.

Томатна паста
Томатна паста

1 ст.л.

Часник
Часник

1 зубок

Цибуля
Цибуля

1 шт.

Спеції
Спеції

«Італіські трави» 1 ст.л.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Для початку необхідно перемолоти м’ясо. Додайте до нього яйце, петрушку, 75 грамів сиру Фета (можна замінити бринзою), 1/2 ст. л. італійських трав, сіль/перець за смаком та добре перемішайте.
     
  2. Перець розріжте навпіл, вичистіть від насіння та наповніть фаршем. Відправте в духову шафу для запікання на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
     
  3. Тим часом відваріть рис. 
     
  4. Наріжте цибулю та часник. Обсмажте на сковорідці близько 2 хвилин. Додайте айвар, томатну пасту, томатне пюре, помідори, італійські спеції, сіль/перець за смаком та тушкуйте 10 хвилин.
     
  5. Дочекайтеся закінчення усіх процесів приготування, та кличте рідних, щоб побалувати їх гарячою, ароматною стравою.

Смачного.